Dierbaar Dier
De expositie ‘Dierbaar Dier’ in Museum Møhlmann is vanaf 31 maart te zien in Appingedam. Het betreft een jubileumexpositie van Fiona Zondervan en zij heeft collega-kunstenaars gevraagd te reageren op het thema Dieren. Nou ben ik geen dierenschilder in de figuratie. Dus voor deze gelegenheid schilder ik ‘de wilde ganzenvlucht’ en wat daar maar bij komt kijken met name het geluid ervan. Vooral ‘uit de vorm’ blijven en puur reageren op het geluid was mijn uitdaging. Onderzoek in de polders en op het wad van Terschelling afgelopen winter en mijn geliefde herinneringen aan wilde ganzen toen in nog op het Groninger Hoogeland woonde, komen samen in deze werken. Het museum is tot en met 23 juni 2019 op vrijdag, zaterdag en zondag van 13.00 uur tot 17.00 uur te bezoeken. Voor deze gelegenheid zijn vele kunstwerken te koop en is er een mooi boek gemaakt door Rob Møhlmann. Komt dat zien! www.museummohlmann.nl

Vrij Spel
De expositie ‘Vrij Spel in Noordwolde bij de Stichting Kunstwerk! in de Stellingen, is samengesteld met werken van 17 kunstenaars uit Groningen, Friesland en Drenthe en is nog te bezichtigen tot en met 28 april. Open op elke vrijdag, zaterdag en zondag van 13.00 -17.00 uur. Vrijdag 5 april ben ik zelf aanwezig. Van harte welkom!
Hoofdstraat Oost 34A
8391 AW Noordwolde
– 1e etage in voormalige Rijks Rietvlechtschool –

Levande
Met hulp van Levande is deze nieuwe site www.ilsebrul.com een feit! Nieuw is ook dat ik 3 x per jaar een nieuwsbrief rondstuur. Als je deze wilt ontvangen schrijf je dan in via de blauwe balk hieronder.